Opinia Timisoarei

Accident violent la Timisoara. Un BMW a zburat cativa metri prin aer si s-a prabusit cu rotile in sus pe trotuar. Foto si Video

TIMISOARA. Impact puternic pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din centrul Timisoarei, luni dupa-amiaza.

CITESTE SI: Povestea sfasietoare de iubire, de langa Cascada Bigar, pusa la adapost de oameni cu suflet mare. Cum a unit opiniatimisoarei.ro o multime de inimi intr-un dar nesperat. Foto 

Accidentul s-a petrecut la intersectia Michelangelo cu C.D. Loga, cand un sofer ar fi patruns, se pare, pe culoarea rosie a semaforului.

Un BMW a ajuns cu rotile in sus chiar pe trotuar, dupa ce a zburat cativa metri buni, iar celalalt autoturism, o Mazda, s-a oprit in mijlocul drumului.

Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Un barbat de 50 ani conducea un autoturism pe bulevardul Michelangelo, iar la intersectia cu Loga nu ar fi respectat semnificatia luminii de culoare rosie a semaforului intrand in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat de 37 de ani care circula regulamentar pe bulevardul Loga inspre B-dul Revolutiei. In urma accidentului nicio persoana nu a fost ranita, accidentu soldandu-se doar cu pagube materiale„, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro Florina Dragomir, purtator de cuvant IPJ Timis.

Soferul care va fi gasit vinovat de producerea accidentului risca sa ramana o vreme fara permis, daca se dovedeste ca a trecut pe rosu.

Exit mobile version