Opinia Timisoarei

Accident violent la Timisoara. Motociclist de 18 ani izbit in plin de o masina. Ce greseala a facut soferul? Foto

TIMISOARA. Ciocnire violenta, sambata seara, intr-o intersectie din Timisoara, dupa o greseala facuta de un sofer neatent.

CITESTE SI: Taximetrist batut de clienti, la Timisoara

Accidentul a avut loc la intersectia strazii Alexandru Ioan Cuza cu Demetriade. Un sofer care venea dinspre centrul bancar a virat la stanga pentru a merge catre strada Popa Sapca, cu toate ca in zona este postat un indicator ce le arata conducatorilor auto ca au voie doar inainte. Omul nu s-a asigurat corespunzator si a lovit in plin un motociclist care venea dispre Piata Marasti.


Conducatorul vehicolului pe doua roti, un tanar in varsta de 18 ani a fost aruncat din sa, lovindu-se zdravan de asfalt.

Martorii accidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulantei si Politiei. Baiatul de 18 ani a fost preluat de medici si transportat la spital.

Un barbat in varsta de 27 de ani circula dinspre Calea Aradului, iar la intersectia cu strada Aristide Demetriade a efectuat virajul la stanga, desi avea obligatoriu inaintea ce a intrat in colziune cu un motociclist in varsta de 18 ani care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului a rezultat o victima respectiv barbatul in varsta de 18 ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, prutator de cuvant al IPJ Timis.

Soferul a fost testat si cu aparatul etilotest, iar rezultatul a aratat ca barbatul nu consumase bauturi alcoolice.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii pe perioada cercetarilor politistilor.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Exit mobile version