Opinia Timisoarei

Accident violent la Timisoara. Doua masini si doua tiruri s-au izbit, sofer incarcerat. Momentul impactului a fost filmat. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie la Timisoara, pe strada Gheorghe Adam, langa Padurea Verde miercuri dimineata.

CITESTE SI: Masinile vor circula doar pe doua benzi pe Take Ionescu la Timisoara si dispar zeci de locuri de parcare. Primaria vrea culoar liber pentru mijloacele de transport 

Doua masini s-au izbit, iar in urma impactului, unul dintre autoturisme a fost aruncat intr-un tir si mai apoi intr-un al doilea autotren.

Din primele date, soferul unui VW rosu, angajat inginer la Clinica de Boli Cardiovasculare, aflata in vecinatate, a oprit pentru a vira la stanga in curtea unitatii sanitare. Din spate, soferita unui SUV nu a observat ca omul semnaliza schimbarea directiei, nu a oprit la timp si a lovit puternic Volkswagenul din spate. L-a aruncat intr-un tir pe contrasens, iar in urma impactului, acesta a fost proiectat intr-un al doilea autotren de pe sensul sau. Soferul, in varsta de 60 de ani, grav ranit, a ramas incarcerat in autoturismul zdrobit.

Cum accidentul s-a petrecut chiar in fata Spitalului Victor Babes din Timisoara, medicii de la Infectioase au sarit primii sa acorde primul ajutor victimei pana la sosirea ambulantelor. Acestia l-au stabilizat si l-au intubat pe conducatorul auto pana la sosirea colegilor de la SMURD.

La locul accidentului au intervenit pompierii pentru a-l recupera pe ranitul ramas blocat in masina indoita si pentru degajarea drumului.

 

VIDEO: George Stefanita

Traficul in zona Padurii Verzi a fost dat peste cap, inclusiv circulatia tramvaielor 1 si 2. Garniturile de pe aceste linii au fost deviate spre Gara de Est.

O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timișoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în fața sa și era angajat pentru a efectua viraj la stânga.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde.
În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis pentru opiniatimisoarei.roreprezentantii IPJ Timis.
UPDATE: Barbatul ranit in accident s-a stins la spital. Astfel, politistii au schimbat incadrarea faptelor si fac cercetari pentru ‘ucidere din culpa’ in dosarul penal deschis in cazul acestui accident rutier.

 

Exit mobile version