Opinia Timisoarei

Accident violent la intrarea in Timisoara! Ce a putut face o soferita de 19 ani? FOTO!

TIMISOARA. Trafic ingreunat pe Calea Sagului in aceasta dimineata dupa ce un Audi  s-a ciocnit violent cu un Volkswagen Passat, pe care l-a aruncat intr-un TIR, intr-o intersectie, la intrarea in Timisoara.

O soferita de numai 19 ani, care era la volanul autoturismului Audi, s-a avantat in drumul principal fara sa se asigure. A izbit Passat-ul, iar acesta a fost proiectat intr-un autotren. Soferul din Volkswagen si cei doi pasageri au fost raniti.

O tanara de 19 ani a condus un autoturism pe un drum laturalnic, iar la intrarea pe Calea Sagului a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula dinspre Sag inspre Timisoara, regulamentar. In urma accidentului, autoturismul care se deplasa regulamentar a fost proiectat  intr-un autotren care circula in sensul opus de mers. In urma accidentului, trei persoane care se aflau in autoturismul care circula regulamentar au fost transportate la spital suferind rani. Este vorba de trei barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani. In cauza se intocmeste dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat Mirela Draghicioiu.

Traficul dinspre Sag spre Timisoara a fost ingreunat din pricina accidentului, iar politistii sositi la fata locului au dirijat traficul si au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie  cine se face vinovat de producerea accidentului.

Exit mobile version