Opinia Timisoarei

Accident violent intre doua tramvaie la Timisoara, oameni raniti. Momentul impactului a fost filmat. Video si foto

TIMISOARA. Doua tramvaie s-au ciocnit pe linie la Timisoara, pe bulevardul Liviu Rebreanu, miercuri seara.

CITESTE SI: Bataie pe contractul de 200.000 de euro pentru studii de piata si monitorizare culturala al Centrului de Proiecte al Primariei Timisoara 

Accidentul s-a petrecut in statia de la Bulevardul Sudului, in directia Spitalului Judetean. Un tramvai 9 era oprit in statie si a fost izbit de o garnitura a liniei 8, care venea din spate. Vatmanita care o conducea spune ca, desi a actionat frana, aceasta nu a prins. A lovit tramvaiul din statie si l-a impins cativa metri.

Momentul impactului a fost filmat!

In urma impactului puternic, 3 oameni au fost raniti, intre care un copil, iar cele doua tramvaie au fost avariate.

La locul accidentului au intervenit rapid mai multe ambulante, pompierii si politistii, iar traficul in zona a fost dat peste cap.

Copilul care s-a aflat intr-unul dintre tramvaie a fost preluat de parinti si dus acasa. Acestia au spus ca micutul s-a ales doar cu o sperietura si rani superficiale.

Echipajele medicale au acordat primul ajutor vatmanitei, in varsta de 57 de ani, si unei calatoare, de 17 ani, care au fost ranite. Cele doua au fost mai apoi transportate la Spitalul Judetean Timisoara, aflat in apropiere, pentru ingrijiri si investigatii.

Echipele de interventie ale STPT si politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

O femeie în vârstă de 57 de ani a condus un tramvai pe Bulevardul Liviu Rebreanu pe linia cu nr. 8, iar în stația Sudului ar fi intrat în coliziune cu un tramvai, condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

În urma impactului au rezultat 2 victime, respectiv femeia în vârstă de 57 de ani și o minoră în vârstă de 17 ani, pasageră în tramvaiul condus de femeia în vârstă de 57 de ani.

Ambii vatmani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version