Opinia Timisoarei

Accident violent intr-un oras din Timis. Un om a murit

TIMIS. Un om a murit vineri seara pe o strada principala intr-un oras din Timis.

CITESTE SI: Zeci de noi proiecte pentru Timis, depuse prin programul devenit singurul parteneriat public-privat de succes din Romania 

Accidentul a avut loc la Deta, iar in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme. Unul dintre soferi circula spre iesirea din oras catre Denta, cand un pieton i-a iesit in cale. Conducatorul auto nu a mai putut evita impactul si l-a lovit pe om.
In urma impactului acesta a fost aruncat pe sensul opus, unde a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar.

CITESTE SI: O linie de autobuz din Timisoara isi schimba traseul. Vor fi create noi statii

Un barbat de 24 de ani a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din orasul Deta, in directia Denta, iar la un moment dat a acrosat si accidentat un pieton de 42 de ani, care traversa partea carosabila printr-un loc nepermis, proiectandu-l intr-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un barbat de 20 de ani. In urma accidentului pietonul a suferit leziuni incompatibile cu viata decedand. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sarbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version