Opinia Timisoarei

Accident violent intr-o intersectie din Timisoara. Unul dintre soferi, de 19 ani, si-a luat numerele de pe masina si a fugit. Foto si video

TIMISOARA. Accident intr-o intersectie din cartierul Freidorf din Timisoara, noaptea trecuta. In conditii de ceate densa, un taximetru a izbit un Audi pe strada Andreescu.

CITESTE SI: Cel mai mare sandwich din Romania se pregateste la Timisoara. Va avea 101 metri lungime 

Audi-ul in care se aflau doi tineri, soferul de 19 ani si un prieten de 17, mergea cu viteza spre iesirea din oras. La intersectia cu Mircea Hoinic, soferul unui taxi l-a vazut prea tarziu si a intrat in el.

Impactul a fost puternic, astfel ca Audi-ul a fost proiectat pe un spatiu verde din vecinatatea strazii, iar masina de taxi a ramas in mijlocul drumului.

Imediat dupa accident, tanarul de 19 ani aflat la volanul Audi-ului a smuls placutele de inamtriculare si a rupt-o la fuga, urmat de amicul sau care era pe scaunul din dreapta.

Un trecator a dat alarma la numarul de urgenta 112, iar o ambulanta l-a preluat pe soferul de taxi care era ranit si l-a transportat la spital pentru ingrijiri.

Taximetristii aflati pe traseu s-au mobilizat imediat si au pornit in cautarea fugarilor, scotocind strazile din Freidorf. In zadar, insa.

Dupa un timp, la locul accidentului s-a intors tanarul de 17 ani care era pasager in Audi. Le-a declarat politistilor ca nu isi aminteste prea bine ce s-a intamplat si ca nu stie de ce a fugit prietenul sau.

Politistii insa l-au identificat pe soferul disparut si il astepata sa dea declaratii.

Exit mobile version