Opinia Timisoarei

Accident violent in ziua de Craciun langa Timisoara. Un om a murit, alti 9 sunt raniti, intre care 4 copii. A intervenit elicopterul SMURD. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe o sosea din Timis chiar in ziua de Craciun. Un om a murit, iar 9 sunt raniti, dupa impactul devastator dintre doua masini pe drumul ce leaga Remetea Mare de Bucovat.

De vina a fost o depasire riscanta. Cele doua autoturisme s-au izbit frontal.

In total 10 oameni au fost implicati, intre care 4 copii. Doi adulti au ramas incarcerati, iar unul s-a stins pe loc. A murit soferul care a provocat tragedia,, un barbat de 37 de ani de etnie roma.

La fata locului au intervenit de urgenta pompierii cu autospeciala de victime multiple, echipaje SMURD si SAJ, dar si politisti. A fost solicitata si interventia elicopterului SMURD.

Cea de-a doua persoana ramasa incarcerata, o femeie de 59 de ani, a fost grav ranita si preluata de elicopter, in vreme ce ceilalti 8 raniti, intre care si un bebelus, sunt evaluati la locul accidentului si vor fi transferati la spital in Timisoara pentru ingrijiri si investigatii.

Cei mai multi dintre raniti erau membri ai aceleiasi familii, a preotului ortodox din Bucovat, sotia, ginerele, fiica si nepotii.

Un barbat in varsta de 37 de ani circula dinspre Remetea inspre Bucovat si nu a adaptat viteza la conditiile de drum intr-o curba la dreapta, patrunzand pe sens opus si intrand in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar condus de un barbat in varsta de 35 de ani. In urma impactului barbatul in varsta de 37 de ani a decedat si alte 9 persoane, respectiv 5 adulti si 4 copii au fost transportate la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

UPDATE: Soferul care a provocat tragedia nu avea carnet de conducere emis de autoritatile din Romania, au descoperit politistii.

Video: George Stefanita

Exit mobile version