Opinia Timisoarei

Accident violent in Vinerea Mare. Un sofer de 18 ani a murit pe loc

Un tanar care numai ce isi luase permisul a murit in nopatea de joi spre vineri pe o sosea din Banat.

CITESTE SI: Si-a lovit iubita si i-a distrus usa casei. Barbat violent ajuns in spatele gratiilor in Timis

Accidentul a avut loc la o jumatate de ora dupa miezul noptii la iesire din localitatea caraseana Zervesti catre Borlova. Soferul in varsta de 18 ani a pierdut controlul volanului intr-o curba la dreapta, masina a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac. Impactul a fost atat de puternic incat autoturismul a fost proiectat intr-un alt pom de pe sensul opus.

La fata locului au ajuns autospeciale ale pompierilor, politiei si ambulantei. A fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare pentru scoaterea adolescentului din autoturism. Din nefericire, pentru tanarul sofer nu s-a mai putut face nimic.

Din primele cercetari s-a stabilit ca in timp ce un tanar de 18 ani din Caransebes conducea un autoturism, pe DJ 608A, la iesirea din localitatea Zervesti catre Borlova, intr-o curba usoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, iesind cu autoturismul in afara partii carosabile, fiind proiectat ulterior intr-un copac de marginea drumului. Apoi autoturismul ar fi fost proiectat intr-un alt copac de pe sensul invers de deplasare. In urma accidentului conducatorul auto, in varsta de 18 ani, aflat singur in masina, a decedat la fata locului. La locul accidentului a mai fost gasit un al doilea autoturism, iesit in santul de pe marginea drumului, condus de un tanar de 18 ani, din Caransebes. Intre cele 2 autoturisme nu au fost identificate urme de impact„, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Polisistii continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs tragedia.

Foto: Arhiva

Exit mobile version