Opinia Timisoarei

Accident violent in intersectie la Timisoara

TIMISOARA. Accident vineri dupa-amiaza in intersectia Rebreanu cu Martirilor. Doua masini s-au ciocnit puternic, dupa ce un sofer a facut o manevra interzisa.

CITESTE SI: Sperietura pe Autostrada Timisoara – Arad. Cum a condus o soferita

Desi interdictia a fost impusa inca de acum doua luni in acea intersectie, si anume, soferii nu mai au voie sa faca stanga venind de pe Rebreanu, unii conducatori auto nu s-au obisnuit cu situatia.

Marturie sta accidentul petrecut in jurul orei 14.30. Un alt accident asemanator s-a produs in acelasi loc joi.

„Un barbat de 63 de ani, cetatean italian, a condus un autoturism pe bd Rebreanu, iar la intersectie cu calea martirilor, nu a respectat semnificatia indicatorului obligatoriu inainte sau la dreapta si a efectuat un viraj la stanga, neacordand prioritate unui alt autoturism condus de un barbat de 49, care circula regulamentar din sens opus, intrand in coliziune cu acesta. In urma accidentului a rezultat o victima, respectiv un minor de 8 ani, pasager in cel de-al doilea autoturism”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Sirbu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Pe numele barbatul vinovat de producerea accidentului s-a deschis un dosar penal pentru vatamare din culpa.

Traficul a fost ingreunat in zona, iar un echipaj al ambulantei a intervenit de urgenta.

CITESTE SI: Deszapezirea se va face pe… culori la Timisoara. Cetatenii vor putea vedea pe telefon cum se curata zapada. Ce se va intampla pentru prima data in oras 

Exit mobile version