Opinia Timisoarei

Accident violent in intersectie, la Timisoara! Masina in copac. FOTO!

TIMISOARA. Impact violent intr-o intersectie din cartierul Ronat din Timisoara marti dupa-amiaza. O neacordare de prioritate a fost de vina.

Doua autoturisme, un Mercedes si o Skoda, s-au lovit puternic, iar in urma ciocnirii, unul dintre ele a fost proiectat intr-un copac.

Accidentul s-a petrecut la intretaierea strazilor Moise Dobosan cu Livezile.

Un echipaj SMURD si politistii au ajuns in mare graba la locul accidentului. Soferul care s-a izbit de copac, un tanar de 33 de ani, a fost ranit, dar, din fericire, a scapat cu rani usoare. A fost totusi transportat la spital pentru investigatii.

Agentii rutieri au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cine a fost de vina pentru producerea accidentului.

Un barbat de 31 de ani, care conducea un autoturism pe strada Livezile, inspre Piata Mehala, la intersectia cu strada Moise Dobosan, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa regulamentar, intrand in coliziune cu acesta. In urma accidentului, barbatul de 33 de ani, care mergea regulamentar, a suferit rani usoare si a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Exit mobile version