Opinia Timisoarei

Accident violent in intersectie la Timisoara! Biciclist zdrobit de asfalt! FOTO!

TIMISOARA. Accident intr-o intersectie din Timisoara, luni dupa-amiaza. Un biciclist aflat in mers a fost acrosat si izbit de o masina in zona Bogdanestilor.

Barbatul a fost azvarlit in aer de pe bicicleta cativa metri si s-a prabusit pe carosabil lovindu-se puternic la cap.
Omul plin de sange si-a pierdut pe loc cunostinta.

Traficul la intersectia cu strada Macilor a fost blocat, iar trecatorii au sunat imediat la 112 sa ceara ajutor. Un echipaj de ambulanta a sosit rapid la locul accidentului. Medicii l-au preluat pe barbat si l-au transportat de urgenta la spital.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul si cine se face vinovat de cele intamplate.

„Un barbat de 70 de ani se deplasa cu o bicicleta pe strada Bogdanestilor, iar la intersectia cu strada Macilor a efectuat virajul la stanga fara sa se asigure, fiind acrosat de o autoutilitara. In urma accidentului, barbatul de 70 de ani a fost ranit si transportat la spital, iar in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Murariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

UPDATE: Barbatul aflat pe bicicleta, accidentat pe Calea Bogdanestilor, este chiar preotul din Ronat.

Exit mobile version