Opinia Timisoarei

Accident violent in intersectie, la Timisoara. Autobuz STPT izbit de o masina, care a zburat intr-un stalp. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie in sensul de la Punctele Cardinale, la Timisoara, cu putin inainte de miezul noptii.

Un autobuz de pe linia 40 a fost izbit violent de un Passat, al carui sofer a patruns in intersectie, se pare, pe culoarea rosie a semaforului, venind dinspre Take Ionescu.

In urma impactului, Passatul a zburat intr-un stalp de pe marginea drumului, pe care l-a daramat, iar masina s-a facut praf.

In autoturism se aflau 3 tineri care au reusit sa iasa singuri din masina si au scapat doar cu o sperietura zdravana. Doi dintre ei au insfacat numerele si au disparut de la locul accidentului, sustine pentru opiniatimisoarei.ro un martor.

In autobuz se aflau 4 persoane, intre care un tata cu copilul sau. Cu totii s-au speriat foarte tare, insa niciunul nu a fost ranit. Expresul 40 a fost avariat.

La sosirea politistilor singurul tanar ramas la locul accidentului a sustinut ca el a fost doar pasager in masina si ca nu stie unde a plecat soferul.

Oamenii legii il asteapta pe cel care s-a aflat la volan si a fugit sa se prezinte la Politie.

Calatorii din autobuz au fost nevoiti sa-si continue drumul pe jos.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

UPDATE: Momentul in care un autobuz STPT este izbit de o masina in intersectie, la Timisoara. Soferul a venit ca vantul si ca gandul. Video 

Exit mobile version