Opinia Timisoarei

Accident violent in Ajunul Craciunului. Un tanar s-a rasturnat cu masina dupa ce a distrus un gard. Ce au aflat politistii. Foto

Accident grav marti dupa ce un tanar a intrat intr-un gard si apoi s-a rasturnat cu masina in afara soselei.

CITESTE SI: Razie a jandarmilor intr-o piata din Timis. Mii de petarde confiscate de pe tarabe 

Evenimentul rutier a avut loc pe drumul care leaga Petrosaniul de Vulcan. Un tanar sofer a pierdut controlul volanului, a distrus un gard, iar masina a ajuns cu rotile in sus pe marginea drumului. Din fericire in acel moment nu trecea nimeni prin zona. Martorii au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politiei.

Tanarul a fost scos din masina in coma si transportat la spital.

In urma verificarilor efectuate la fata locului, politistii au stabilit ca un tanar de 26 de ani, din municipiul Vulcan, in timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Vulcan-Petrosani, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare intr-un viraj spre stanga, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a lovit gardul unei societati comerciale. In urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului si ranirea grava a conducătorului auto (care se afla singur in autoturism)”, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Soferului i s-a facut dupa accident testul anti drog, care a aratat ca acesta consumase substante interzise, scrie gdhd.ro.

Exit mobile version