Opinia Timisoarei

Accident teribil pe trecerea de pietoni la Timisoara. Masina aruncata in pietoni de un tir, oameni raniti. Imagini cu momentul impactului. Video

TIMISOARA. Accident grav intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii din Timisoara. Un tir a izbit o masina si a aruncat-o in pietonii care traversau regulamentar strada. Doi oameni au fost raniti.

CITESTE SI: Mobilizare uriasa de forte, dupa un accident de tren in Timis. A fost activat Planul Rosu, iar fortele de interventie isi testeaza viteza de reactie intr-un amplu exercitiu. Foto 

Totul s-a petrecut in intersectia Calea Sagului cu Rebreanu, in jurul orei 17.00. Mai multi pietoni tocmai traversau pe zebra, pe culoarea verde a semaforului, cand s-au trezit luati in plin de un autoturism. Acesta fusese izbit de un tir, al carui sofer nu a pastrat distanta regulamentara.

Doi dintre oamenii care traversau strada au fost loviti si trantiti la pamant, iar un al treilea a trecut milimetric pe langa masina.

Echipaje SMURD si ale Ambulantei au intervenit la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor. Femeia si barbatul care au fost raniti au fost transportati la Spitalul Judetean pentru ingrijiri si inestigatii, iar politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat.

Un barbat in varsta de 59 de ani a condus un autocamion pe strada Liviu Rebreanu, iar la intersectia cu Calea Sagului a virat stanga, nepastrand distanta fata de autoturismul din fata sa, condus de un barbat de 29 de ani. A intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe trecerea de pietoni, lovind doua persoane, un barbat de 31 de ani si o femeie de 48 de ani, care se aflau in traversarea regulamentara a strazii. Cele doua persoane au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Momentul impactului a fost surprins de o camera de supraveghere aflata in zona.

Exit mobile version