Opinia Timisoarei

Accident teribil pe soseaua Timisoara – Sannicolau Mare! A MURIT o fata de 16 ani intr-un BMW. Ce s-a intamplat?

TIMISOARA. Sfarsit cumplit pentru o fata de numai 16 ani. Aceasta a pierit intr-un tragic accident petrecut azi-noapte pe soseaua ce leaga Timisoara de Sannicolau Mare.

CITESTE SI: Trenul de lux care va pleca de la Timisoara spre doua destinatii! Arata spectaculos. FOTO si VIDEO

Accidentul s-a petrecut in apropiere de comuna Lovrin. Un tanar de 21 de ani, aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul masinii, a derapat, a ajuns pe contrasens si a izbit o autoutilitara cu remorca. Impactul a fost devastator. Tanara de 16 ani aflata pe scaunul din dreapta a murit pe loc, iar soferul a fost grav ranit.

CITESTE SI: Legam Timisoara de Teleorman si Bucuresti pe Autostrada! Proiectul maret din programul de guvernare

Au fost raniti si soferul si pasagerul din autoutilitara.

Un tanar de 21 de ani a condus un autoturism pe DN 6 din directia Lovrin spre Sannicolau Mare, iar la kilometrul 606 a pierdut controlul asupra directiei de deplasare patrunznad pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula regulamentar. In urma accidentului o tanara de 16 ani, pasagera in autoturism, a decedat. Totodata soferul de 21 de ani a suferit rani grave, iar soferul si pasagerul ansamblului de vehicule au suferit rani usoare. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version