Opinia Timisoarei

Accident teribil pe soseaua Timisoara – Resita, pe o ploaie torentiala. 2 morti dupa un impact violent

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe soseaua ce leaga Timisoara de Resita, miercuri seara. Doi oameni au murit, dupa ce s-au izbit cu masina de un microbuz.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara-Lugoj. Un tanar de 19 ani mort, aruncat din masina. Foto

 

Pe o ploaie torentiala, din cauza vitezei, soferul autoturismului a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga, intre Voiteni si Birda. Masina a patruns pe contrasens, unde s-a lovit de microbuz, iar in urma impactului a fost proiectata pe camp.

Atat soferul, cat si pasagerul din autoturism au murit. Conducatorul microbuzului de marfa s-a ales doar cu o sperietura teribila.

 

Soferul unui autoturism, in varsta de 49 de ani, conducea pe DN 58B, dinspre Birda spre Voiteg. Nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga, a intrat pe sensul opus de mers si s-a lovit de un microbuz de marfa, apoi a fost proiectat in afara partii carosabile. Soferul masinii si pasagerul au decedat. Soferul microbuzului nu a suferit vatamari”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Traficul in zona accidentului a fost blocat, iar pompierii au intervenit pentru a degaja soseaua.

Exit mobile version