Opinia Timisoarei

Accident teribil pe o sosea din Timis. Un motociclist a murit. Greseala unei soferite

TIMIS. Accident violent marti dimineata pe o sosea din Timis. Un motociclist si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit in plin de o masina si proiectat intr-o a doua.

CITESTE SI: Sinucidere socanta in Timis. Un barbat s-a impuscat in cap. Ce l-a indemnat sa-si ia zilele 

Accidentul s-a petrecut in Carpinis.

O soferita de 25 de ani care venea dinspre Jimbolia a facut un viraj pe un drum secundar fara sa se asigure si a izbit motociclistul care venea dinspre Timisoara. Barbatul a fost aruncat intr-o alta masina care venea din spate.

Impactul a fost devastator, motociclistul s-a zdrobit de asfalt si, din pricina ranilor grave, a murit.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu s-a produs tragedia.

O femeie de 25 de ani conducea un autoturism pe DN 59A din directia Jimbolia in directia Timisoara. La un moment dat, a efectuat un viraj la stanga fara sa se asigure intrand in coliziune cu o motocicleta care circula regulamentar din sens opus. In urma impactului motociclistul a fost proiectat intr-un al doilea autoturism care circula in spatele primului si era condus de un barbat de 23 de ani. In urma impactului a rezultat decesul motociclistului, in varsta de 47 de ani. In urma verificarilor in baza de date a Politiei Romane s-a constatat ca motociclistul nu detinea permis de conducere. In cauza a fost intocmit uin dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

 

 

Exit mobile version