Opinia Timisoarei

Accident teribil pe Autostrada Vestului. 4 morti si 3 raniti. O masina a intrat pe contrasens

Groaznic accident sambata dimineata pe Autostrada Vestului. Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti 4 sunt raniti, intre care unul grav, dupa ce o masina a intrat pe contrasens pe soseaua de mare viteza.

CITESTE SI: Razie dupa razie in Timisoara. Politistii au impanzit iarasi strazile

Accidentul s-a petrecut intre Deva si Simeria. Un Opel Astra cu numere de Hunedoara a intrat pe contrasens si a izbit o autoutilitara de Bucuresti si o Dacia Logan cu numere de Timis.

Un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din directia Soimus-Simeria, a intrat in coliziune cu un autoturism și o autoutilitara. In urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate in autoturismul care a produs evenimentul rutier si ranirea altor patru persoane”, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Unul dintre cei 4 raniti e in stare critica.

Traficul rutier este blocat si deviat pe DN7. Politistii fac cercetarea la fata locului.

UPDATE: Unul dintre cei 4 raniti nu a mai rezistat. Acesta si-a dat ultima suflare in bratele medicilor care incercau din rasputeri sa-i salveze viata. Din pacate, ranile au fost mult prea grave.

Bilantul accidentului de pe A1 este acum de 4 morti si 3 raniti. Toti cei patru decedati au fost in autoturismul care a provocat nenorocirea. Doi raniti sunt din Loganul de Timis, iar al treilea din dubita.

Politistii incearca sa stabileasca cum a fost posibil ca soferul sa patrunda pe contrasens. Acesta avea 70 de ani si era din Petrosani.

Exit mobile version