Opinia Timisoarei

Accident teribil pe autostrada Timisoara – Arad. Un sofer a murit dupa ce a zburat din masina cu care s-a zdrobit de un camion. Foto

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe Autostrada Vestului, luni seara. Un sofer a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit in plin de un camion.

CITESTE SI: A fost arestat. Medicul Marian Gaspar, acuzat ca a luat de 6 ori spaga intr-o saptamana, intre 100 si 2000 de euro, trimis dupa gratii la Timisoara. Decizia judecatorilor 

In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un parapete de protectie si s-a facut praf. Conducatorul auto nu purta centura de siguranta si a fost aruncat din masina pe sosea.

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii de la detasamentul Arad, cu o autospeciala cu apa si spuma si un echipaj dotat cu modul pentru descarcerare.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru soferul de 45 de ani si au fost nevoiti sa ii declare decesul.

Circulatia in apropiere de Vinga a fost data peste cap.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral.
Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul.
Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version