Opinia Timisoarei

Accident teribil, masina zdrobita. Sofer de 19 ani mort, alti trei raniti

Groaznic accident de circulatie, sambata dupa-amiaza, pe un drum din vestul tarii.

CITESTE SI: Alerta in Timis dupa ce o copila de 10 ani a disparut 

Un sofer de 19 ani a pierit, iar alti trei tineri au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant.

Accidentul s-a petrecut in judetul Hunedoara, nu departe de Orastie. Soferul a pierdut controlul volanului din pricina vitezei, iar masina a derapat, a iesit de pe sosea si s-a dat peste cap intr-un sant de pe marginea drumului, unde s-a oprit intr-un copac.

Autoturismul s-a facut praf. Din pacate, soferul de 19 ani, din Orastie, a murit, iar prietenii sai, alti doi tineri de 19 ani, din aceeasi localitate, si o fata de 15, din Beriu, au fost grav raniti. Cu totii au ramas incarcerati in masina zdrobita.

Pompierii Detasamentului Orastie au intervenit pentru salvarea tinerilor. Acestia au fost recuperati din autoturism si transportati de urgenta la spital, cu multiple traumatisme.

Cel aflat la volan a intrat in stop cardio respirator si s-a stins in bratele medicilor.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs tragedia.

Din primele date, se pare ca accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum, situatie in care tanarul aflat la volan a pierdut controlul si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In autoturism se aflau trei tineri de 19 ani si un minor de 15 ani„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Exit mobile version