Opinia Timisoarei

Accident teribil langa Timisoara! O mama si fetita ei, lovite de o masina! Femeia a murit, iar copilul a fost ranit. La volan era o tanara de 20 de ani. FOTO!

TIMIS. Tragedie fara margini intr-o familie din Timis, crunt lovita in a treia zi de Craciun. O femeie si fetita ei de 12 ani au fost izbite de o masina la iesirea din localitatea Mosnita, de langa Timisoara. Mama s-a stins sub ochii copilei.

Nenorocirea s-a petrecut pe soseaua ce leaga Timisoara de Buzias. Femeia de 52 de ani si fetita ei de 12 ani mergeau pe marginea drumului. Dinspre Timisoara venea un Matiz, iar la volan se afla o soferita de numai 20 de ani. Tanara le-a observat prea tarziu pe cele doua, care nu purtau veste reflectorizante, si nu mergeau regulamentar, adica pe partea de drum care le-ar fi permis sa vada masinile venind din fata.

Exact cand a ajuns in dreptul lor, soferita a tras cat a putut de volan, insa tocmai in acel moment era depasita de o alta masina, astfel ca manevra sa disperata, pentru a le evita pe femeie si fetita ei, nu a fost deajuns. A izbit-o pe femeia de 52 de ani cu partea dreapta a masinii, iar pe copila a aruncat-o in santul de la marginea soselei.

Mama a murit pe loc, iar fetita a fost ranita. Un echipaj al ambulantei a transportat-o pe micuta de urgenta la spital pentru ingrijiri. Se pare ca ranile nu sunt foarte grave.

Soferita de numai 20 de ani e in stare de soc. Spune ca nu avea viteza pentru ca tocmai iesea din localitate. A facut tot ce a putut pentru a le evita, insa femeia mergea chiar pe sosea, iar  exact in acel moment o alta masina intrase in depasirea Matizului sau.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version