Opinia Timisoarei

Accident teribil langa Timisoara! Masina ajunsa un morman de fiare, dupa ce s-a izbit de un tren. Decizia incredibila a soferului. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. S-a dat alarma inainte in puterea noptii la numarul de urgenta 112, dupa ce un accident violent s-a produs la o trecere de cale ferata de langa Timisoara. O masina a lovit cu putere un tren aflat in mers. 3 oameni au fost grav raniti si e o minune ca au scapat cu viata.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Spargere de o jumatate de milion de euro in casa unui om de afaceri din Timisoara! Ce au furat hotii?

Accidentul s-a produs in jurul orei 4.00 la intrarea in localitatea Giroc. Martorii povestesc ca soferul autoturismului, care venea spre Timisoara, a intrat pe contrasens, a trecut glont pe langa cele doua masini oprite, care stateau la coada la trecerea la nivel de cale ferata, si a lovit pur si simplu garnitura de tren, o Sageata Albastra ce circula pe ruta Timisoara – Buzias.

Soferul nu a tinut cont de semnalele acustice si luminoase, parea foarte grabit si cel mai probabil a crezut ca va putea trece liniile inainte de sosirea garniturii. S-a inselat amarnic.

Impactul a fost devastator: autoturismul a fost proiectat la mai bine de 30 de metri de locul coliziunii, distrugand un semafor feroviar, iar trenul s-a oprit la peste 200 de metri de locul ciocnirii.

Soferul si cei doi pasageri au ramas incarcerati si a fost nevoie de interventia pompierilor militari pentru a-i recupera dintre resturile masinii. Ei au fost transportati de echipajele SMURD la Spitalul Judetean Timisoara.

CITESTE SI: Mi-a explodat salamul! Ce i s-a intamplat unui client care a facut cumparaturi intr-un supermarket din Timisoara?  FOTO si VIDEO!

Masina a fost facuta zob, iar trenul a fost si el avariat intr-atat de grav incat nu s-a mai miscat din loc, iar circulatia pe calea ferata catre Buzias a fost blocata cateva ore.

Politistii de Transporturi Feroviare si cei de la Rutiera au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a produs teribilul accident.

 

Exit mobile version