Opinia Timisoarei

Accident teribil la vanatoare in Timis. Un tanar consilier local a murit dupa ce a fost impuscat din greseala chiar de nașul sau. Video

TIMISOARA. Incident grav la o partida de vanatoare in Timis, in apropiere de Banloc, sambata inainte de pranz. Un vanator a fost impuscat de un coleg care tintea dupa niste fazani, si care era chiar nasul sau.

CITESTE SI: Ar trebui sa fie gata in decembrie. Centura Sud Timisoara a ajuns la 46% realizare. Ultimele imagini de pe santier. Video

Cei doi erau impreuna cu cainii intr-o zona in care se gaseau mai multe pasari. La un moment dat, unul dintre vanatori a observat miscare si a tras, convins ca nimereste un fazan care isi ia zborul. Din pacate, in catarea pustii si-a luat finul, partener de vanatoare. L-a impuscat de la cativa metri.

Victima a cazut ca secerata la pamant, plina de sange.

Imediat, partida de vanatoare a fost oprita si au fost chemati in ajutor medicii si chiar elicopterul SMURD.

In ciuda manevrelor de resuscitare, vanatorul, in varsta de 36 de ani, n-a mai putut fi salvat. Era consilier local al PRO Romania in Deta.

Pe domeniul unde s-a petrecut nenorocirea au venit procurorii si politistii care au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Partida de vanatoare la fazani se desfasura legal, iar toti participantii aveau autorizatie, atat pentru arme, cat si pentru a vana.

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizati cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Procurorii si politistii i-au condus la audieri pe toti cei care au fost la partida de vanatoare.

Tanarul ucis era casatorit si avea doi copii.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version