Opinia Timisoarei

Accident teribil la iesire din Timisoara. Un om a murit, dupa un impact devastator. 3 masini implicate. Video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, sambata dupa-amiaza, la iesirea din Timisoara spre Sag. Trei masini s-au izbit violent, iar un om a murit si doi sunt raniti.

CITESTE SI: Flacari inalte de cativa metri ieseau prin acoperis. Incendiu puternic la o casa din Lugoj. Video

Totul s-a petrecut aproape de sensul giratoriu de la iesirea din Timisoara, cand unul dintre soferi a patruns pe contrasens.

Ciocnirea a fost intr-atat de puternica incat una dintre masini a fost aruncata pe camp, cealalta pe marginea drumului, iar o a treia in care a ricosat unul dintre autoturisme, la distanta mare de celelalte doua.

Soseaua s-a umplut de bucati din masinile implicate in accident.

La locul dezastrului au intervenit pompieri, echipaje medicale si politisti.

VIDEO: George Stefanita

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați să intervină la un accident petrecut pe DN 59 – Calea Șagului, în care au fost implicate 3 autoturisme, în care se aflau 4 persoane.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Șag înspre municipiul Timișoara, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula paralel cu acesta.

Din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 51 de ani și rănirea conducătorului auto de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Cel de-al doilea ranit s-a ales doar cu leziuni usoare si, dupa ce a fost verificat de medici, a refuzat transportul la spital.

Traficul a fost deviat in zona accidentului.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

UPDATE: Soferul care s-a stins era Laci Farkas, unul dintre cei mai buni chitaristi de rhythm & blues din Romania, membru al formatiei timisorene Quo Vadis.

Exit mobile version