Opinia Timisoarei

Accident teribil in Timis. Barbat omorat in masina zdrobita de un sofer beat. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie noaptea trecuta pe Drumul National 6, supranumit si ‘Soseaua Mortii’. Un sofer a fost ucis de un camion, dupa un impact devastator.

CITESTE SI: Salvatori pusi pe drumuri degeaba de o gluma proasta. Barbat cautat cu elicopterul SMURD, caini dresati si zeci de forte de interventie din doua judete, nu departe de Timisoara 

Accidentul s-a petrecut in apropiere de Gavojdia. Soferul camionului nu s-a asigurat cand a virat la stanga ca sa intre pe un drum ce duce spre o balastiera.

A izbit in plin masina unui lugojean ce venea pe contrasens, pe care a facut-o zob.

Echipaje ale pompierilor si ambulantei au sosit rapid la locul accidentului, insa, n-au mai putut face nimic pentru soferul din autoturism. Conducatorul auto a pierit pe loc zdrobit.

Pur si simplu nu l-am vazut. Am dat sa merg aici la balastiera. Nu am baut nimic”, a declarat soferul camionului pentru LugojInfo.ro.

Minciuna insa avea sa fie demontata de alcooltestul politistilor veniti la fata locului. Aparatul a indicat o alcoolemie de 1,28 la mie in aerul expirat.

Soferul camionului a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice si retinut pentru 24 de ore. I-a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului.

Exit mobile version