Opinia Timisoarei

Accident teribil in fata Spitalului de Copii din Timisoara! 17 RANITI! Betoniera in tramvai! FOTO!

TIMISOARA. Momente teribile in fata Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara.  Mai multi oameni au fost raniti, dupa ce o betoniera a izbit violent un tramvai aflat in mers. Acestia erau calatori in garnitura lovita de betoniera. In urma impactului, oamenii care erau in tramvai au cazut claie peste gramada si s-au lovit.

Mai multe ambulante au intervenit pentru a prelua ranitii ca sa-i transporte la spital pentru ingrijiri si investigatii.

E vorba de conducatorul unei autocisterne care a efectuat manevra de intoarcere in fata spitalului Louis Turcanu fara sa se asigure, intrand in coliziune cu tramvaiul 1, care circula dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii. In urma accidentului mai multi  pasageri din tramvai au acuzat rani, fapt pentru care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Traficul pe strada Iosif Nemoianu, din fata Spitalului de Copii Louis Turcanu este blocat.

UPDATE 1: 17 oameni au fost raniti usor, dupa ce s-au prabusit de pe scaune ori au cazut din picioare in momentul accidentului. Doi copilasi, de 1 an si 4 ani, se regasesc printre victime, dar si vatmanul tramvaiului.

UPDATE 2: „Tramvaiul a fost destul de avariat in urma impactului. In momentul de fata circulatia este inca blocata, fiind posibil sa fie reluata intr-o ora. Garnitura va fi remorcata si retrasa in depou„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii RATT.

UPDATE 3: Soferul autocisternei care a provocat accidentul are 40 de ani si s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Atat conducatorul auto, cat si vatmanul au fost testati de politisti, iar aparatul etilotest a aratat ca niciunul nu bause.

UPDATE 4: In jurul orei 14.00 a fost reluat traficul rutier, dar si cel al tramvaielor, pe artera din fata Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara.

 

Exit mobile version