Opinia Timisoarei

Accident teribil in Banat. Masina plonjata in Dunare. Intervin scafandri din doua judete

Mobilizare de forte, joi seara, dupa ce o masina implicata intr-un accident pe drumul ce leaga localitatile carasene Drencova si Liubcova, a cazut in Dunare.

Imediat s-a dat alarma, iar mai multe echipaje din cadrul Sectiei de Pompieri Moldova Noua au pornit spre locul accidentului. Scafandri au inceput deja cautarile in apele Dunarii.

„In jurul orei 18:20 a fost anuntat un accident rutier, produs pe DN 57, Drencova-Liubcova, in urma caruia un autoturism a cazut in Dunare. Intervin 3 echipaje din cadrul Sectiei de Pompieri Moldova Noua cu doua autospeciale si o barca, 2 echipaje SAJ si forte ale Politiei de Frontiera cu o ambarcatiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU MH”, transmit reprezentantii ISU Caras Severin.

Masina care a plonjat in Dunare a fost gasita si adusa la mal.

„Primele forte la fata locului au fost cele ale Politiei de Frontiera care au reusit sa ancoreze masina pana la sosirea pompierilor militari care au tras-o afara din Dunare. In masina nu a fost gasita nici o persoana”, au completat reprezentantii ISU Caras Severin.

UPDATE: Politistii au stabilit ca in masina s-a aflat un tanar de 18 ani care a reusit sa se salveze. Acesta n-avea carnet si bause inainte de a se urca la volan.

Autoturismul în cauză ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani din localitate, care s-ar fi aflat singur in mașină, în momentul producerii evenimentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, tânărul în cauză nu poseda permis de conducere„, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

Exit mobile version