Opinia Timisoarei

Accident teribil. Grinzi de lemn prabusite dintr-o camioneta au strapuns parbrizul si au intrat intr-o masina, langa Timisoara. Un copilas a fost ranit. Video

TIMISOARA. Accident grav, luni dimineata, langa Timisoara. Un copil de 3 ani a fost ranit, dupa ce mai multe scanduri au cazut dintr-o camioneta si au strapuns parbrizul masinii in care se afla.

Totul s-a intamplat la Mosnita Noua, pe sensul de mers spre Albina. Autoutilitara a virat la dreapta pe o strada secundara si, fiind supraincarcata si neasigurata corespunzator, a intrat in balans, iar chingile cu care era legata marfa s-au rupt. Grinzile de lemn au alunecat direct in masina aflata in spate, au spart parbrizul si au intrat in autoturism.

In urma impactului, un copil, care era pe bancheta din spate, in scaunul special, a fost ranit si transportat la spital. Ca prin minune, desi barnele au intrat in plin prin geam, soferul a scapat fara nicio zgarietura.

Un barbat de 35 de ani conducea o autoutilitara ce transporta cherestea în localitatea Mosnita Noua dinspre Timisoara inspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurata corespunzator s-a desprins din autovehicul si cateva bucati au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula in spatele autoutilitarei, condus de un barbat de 27 de ani.

In urma acestui incident, un baietel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost ranit si transportat la spital„, transmite IPJ Timis.

VIDEO: George Stefanita

 

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Exit mobile version