Opinia Timisoarei

Accident teribil. Femeie izbita de un motociclist si zdobita de asfalt

Grav accident de circulatie, joi seara, la iesirea din Hunedoara catre Deva.

CITESTE SI: Scandal in plina strada. Barbat batut de o femeie furioasa. Trecatorii s-au uitat ca la cinema. Video 

Un motociclist de 30 de ani a izbit in plin o femeie care traversa strada prin loc nepermis.

A observat-o prea taziu si n-a mai putut s-o evite. Femeia, in varsta de 60 de ani, a fost aruncat la cativa metri si s-a zdrobit de asfalt.

A fost preluata rapid de un echipaj medical care a facut mai multe manevre de resuscitare, apoi a transportat-o la spital in stare foarte grava. La scurt timp, femeia a murit, noteaza zhd.ro.

Motociclistul a ajuns si el la spital, ranit.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu precizie cum s-a produs tragedia.

Poliția Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul serviciului de urgență 112, cu privire la faptul că, pe DJ 687, km 9, la iesire din municipiul Hunedoara către municipiului Deva, a avut loc un accident de circulație. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat in vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, in timp ce conducea o motocicleta, a surprins si accidentat mortal o persoană de sex feminin, care se afla angajată in traversarea drumului prin loc nemarcat si fara sa se asigure. Polițiștii in continuare, efectuează verificări pentru stabilirea datelor de stare civilă a persoanei decedate. In cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Exit mobile version