Opinia Timisoarei

Accident teribil! 2 tineri morti, carbonizati, dupa un impact devastator pe o sosea din Timis! Soferul si pasagera din dreapta au fugit! VIDEO!

TIMISOARA. Accident violent pe soseaua ce leaga Timisoara de Lipova! Un autoturism in care se aflau mai multi oamei s-a izbit de un pom de pe marginea drumului. In urma impactului, masina a luat foc.

CITESTE SI: Accident pe malul Canalului Bega, la Timisoara! Biciclist, la un pas sa se prabuseasca in apa! VIDEO cu momentul impactului! 

Accidentul s-a petrecut in comuna Fibis, cu putin inainte de orele 22.00.

Dupa o curba stransa, chiar in mijlocul localitatii, soferul a pierdut controlul autoturismului, un Audi A4, masina a derapat, a intrat intr-un sant, de unde a ricosat intr-o banca si s-a oprit intr-un nuc.

Autoturismul a luat imediat foc.

Soferul, de 19 ani, si pasagerul din dreapta, o tanara de 17, au reusit sa iasa din autoturism si au fugit de la locul tragediei, iar acum sunt cautati de politisti.

Pompierii au intervenit de urgenta pentru a stinge flacarile ce au cuprins autoturismul. Odata ce au oprit valvataia, verdictul a cazut ca un trasnet: pe bancheta din spate se aflau doua cadavre carbonizate.

La fata locului s-au deplasat din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o descarcerare, trei ambulante SMURD, un ofiter si 15 subofiteri. S-a constatat ca autoturismul a iesit de pe suprafata carosabila, dupa care a luat foc. Dupa stingerea incendiului, din nefericire, pompierii au constatat ca in interior se aflau doua persoane carbonizate„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Bogdan Mutu, purtator de cuvant al ISU Banat.

UPDATE: Pasagera din dreapta a fost gasita de oamenii legii. Tanara, de loc din Fibis, se dusese acasa. Era usor ranita si a fost preluata de o ambulanta si transportata la spital pentru investigatii. Politistii il cauta pe soferul de 19 ani care este, de asemenea, din comuna Fibis.

UPDATE: Cei doi care au pierit carbonizati erau tot tineri, un baiat si o fata. Baiatul avea 20 de ani, iar fata n-a fost inca identificata.

UPDATE: Dupa aproximativ doua ore de la producerea tragediei, a fost capturat soferul de 19 ani care a fugit imediat dupa teribilul accident in care doi prieteni de-ai sai au pierit carbonizati. Baiatul ratacea pe un drum din vecinatatea comunei Fibis cand l-au gasit politistii.

Soferul, in varsta de 19 ani, va trebui acum sa explice politistilor ce s-a intamplat si de ce a ales sa fuga ca un las.

UPDATE: La scurt timp dupa ce a fost prins, soferul fugar a declarat ca accidentul s-a petrecut dupa o gluma facuta in masina. Tanarul aflat pe bancheta din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafa, in joaca, in timp ce conducea. S-a speriat si in acel moment n-a mai fost atent la drum. Atunci a pierdut controlul volanului si s-a produs nenorocirea. Soferul a mai spus oamenilor legii ca s-a speriat teribil cand a vazut cum masina e cuprinsa de flacari si de aceea a fugit.

Soferul consumase droguri ori etnobotanice

Tanarul Dan Ioan Tudor a fost retinut pentru 24 de ore si va fi cercetat pentru ucidere din culpa, parasirea locului accidentului si conducere sub influenta drogurilor sau etnobotanicelor. La verificari, a iesit la iveala ca inainte de a se urca la volan, consumase substante psihotrope.

UPDATE:  A fost identificata si fata care a murit in accidentul de la Fibis. Avea 16 ani si era de loc din Ciacova. Era internata intr-un centru de plasament din Timisoara.

UPDATE: Soferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Exit mobile version