Opinia Timisoarei

Accident stupid, langa Timisoara. Un tanar s-a infipt cu ATV-ul intr-un copac si a murit pe loc!

TIMISOARA. Un tanar si-a gasit sfarsitul intr-un accident stupid. El se afla pe un ATV in apropierea localitatii Parta cand s-a izbit puternic de un copac. Impactul i-a fost fatal!

Tanarul in varsta de 16 ani iesise la o plimbare profitand de faptul ca traficul nu era aglomerat intr-o zi de duminica. Baiatul nu purta echipament si casca de protectie.

Nu se stie din ce motiv, la un moment dat, a scapat controlul ATV-ului. Acesta a iesit de pe drum si s-a lovit violent de un pom de pe marginea soselei. Se pare ca tanarul s-a lovit puternic la cap, iar izbitura i-a provocat moartea.

Un echipaj de la Ambulanta a fost chemat imediat la fata locului de niste trecatori care au cerut ajutor la 112. Medicii veniti in mare graba nu au mai avut insa ce sa ii faca tanarului. Baiatul isi daduse ultima suflare.

Politistii incearca sa stabileasca ce s-a intamplat. Exista doua variante: fie tanarului i s-a facut rau si n-a mai putut ghida vehicolul, fie avea viteza foarte mare si a pierdut controlul ATV-ului.

Exit mobile version