Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara-Arad! Un Mercedes condus de un tanar de 19 ani a intrat sub un camion incarcat cu porumb

UPDATE: Soferului camionului implicat in accident i s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, iar cercetarile continua pentru a se stabili cu exactitate daca a fost sau nu culpa comuna. In plus, conducatorul auto a fost sanctionat de Garda Financiara pentru ca nu avea documente pentru porumbul pe care il transporta. Amenda este de 3000 de lei.

Ancheta continua.

______________________________________________________________________________________________

A intrat pur si simplu sub remorca unui camion si sute de kilograme de porumb s-au revarsat pe sosea! Un grav accident s-a petrecut luni seara la intersectia drumului care duce spre Sanandrei cu soseaua Arad-Timisoara, soldat cu moartea unui tanar de 19 ani.

Camionul incarcat cu porumb a iesit in drumul principal si a virat spre Arad. Dinspre Timisoara, in aceeasi directie, venea un autoturism Mercedes, se pare, cu viteza foarte mare. La volan, un student de numai 19 ani.

Soferul n-a mai reusit sa franeze la timp si a izbit violent remorca din spate a camionului, intrand sub ea pe jumatate. Aceasta s-a rupt si incarcatura de porumb s-a revarsat in mijlocul drumului.

Traficul s-a blocat in ambele sensuri si a fost nevoie de interventia unui utilaj de deszapezire care sa ajute la indepartarea porumbului de pe sosea pentru ca masina echipajului de descarcerare sa poata ajunge langa cele doua autovehicole implicate in accident. Pompierii s-au chinuit  zeci de minute pentru a-l recupera pe soferul Mercedesului din masina zdrobita sub greutatea remorcii. Din pacate, medicii n-au mai putut face nimic pentru el. Baiatul era mort.

Martorii spun ca soferul care venea dinspre Timisoara la volanul Mercedesului avea viteza foarte mare, in jur de 150 km/h. Tanarul student, Adrian C.,  se grabea la facultate in Oradea.

Politistii au inceput cercetarile. Incearca sa stabileasca daca de vina este sau nu soferul camionului care a iesit in drumul principal si i-a taiat calea Mercedesului. Din primele verificari, conducatorul camionului nu bause inainte de a se urca la volan.


Exit mobile version