Opinia Timisoarei

Accident spectaculos pe Take Ionescu din Timisoara! Un BMW a lovit in plin o masina si a fost aruncat in alta parcata! FOTO VIDEO!

 

TIMISOARA. O tanara care circula cu un Peugeot 307 dinspre Piata Badea Cartan pe bd. Take Ionescu si a virat stanga pe strada N. Filipescu a fost lovita in plin de un BMW care se deplasa dinspre Punctele Cardinale spre Cartan.

Impactul a fost atat de puternic incat BMW-ul a fost aruncat intr-o masina parcata pe dreapta. In urma incidentului, soferul BMW-ului a fost transportat la spital de ambulanta sosita la fata locului.

Soferita a spus ca s-a asigurat cand a virat la stanga, dar nu a vazut cealalta masina venind din cauza unui morman de zapada.

In BMW se aflau doua persoane. Pasagerul din dreapta a spus ca masina in care se afla nu avea viteza, dar accidentul nu a putut fi evitat pentru ca Peugeotul le-a iesit brusc in fata.

Un echipaj al politiei a sosit imediat la fata locului pentru a verifica in ce conditii s-a produs accidentul si cine este vinovatul. Din cauza masinilor facute praf pe carosabil, circulatia pe bulevardul Take Ionescu este blocata, nu mai putin de patru firobuze asteptand deblocarea drumului.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version