Opinia Timisoarei

Accident spectaculos! Masina de politie, rasturnata, la Timisoara! Ce s-a intamplat? FOTO!

TIMISOARA. Accident spectaculos in aceasta dupa amiaza, aproape de Timisoara. O masina de politie a ajuns cu rotile in sus, dupa ce soferul a calcat prea tare pedala de acceleratie. La fata locului au ajuns imediat colegii politistului implicat in accident, ca sa vada ce s-a intamplat cu exactitate.

„Autospeciala de politie se deplasa pe Drumul Judetean 691, dinspre localitatea Giarmata spre localitatea Dumbravita, iar la un moment dat, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, carosabilul fiind umed, soferul a pierdut controlul autovehiculului, rasturnadu-se in afara partii carosabile. Conducatorul autospecialei va fi sanctionat contraventional pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Murariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Din fericire, in accident nu au mai fost implicate alte autoturisme si nimeni nu a fost ranit. Insa, masina de politie a fost avariata destul de serios. Acum politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Exit mobile version