Opinia Timisoarei

Accident spectaculos la iesire din Timisoara. O masina s-a rasturnat cu rotile in sus. FOTO!

TIMIS. Seara de joi a fost una cu ghinion pentru o soferita din Timisoara. In timp ce isi conducea linistita masina, s-a trezit izbita de un alt autoturism, iar in urma impactului s-a rasturnat.

Accidentul s-a petrecut la iesirea in Timisoara dinspre Dumbravita. Soferita de 51 de ani  se indrepta spre casa, cand s-a produs necazul. Impactul a fost atat de puternic, incat masina acesteia a fost data peste cap si a ramas in mijlocul strazii, pana la venirea politiei, a pompierilor si a salvarii.

O femeie de 55 de ani, in timp ce se afla la volanul unui autoturism, a iesit din parcarea unui local, de pe raza localitatii Dumbravita, si a efectuat manevra de intoarcere, fara a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar din directia Dumbravita spre Timisoara. In urma accidentului, o femeie de 51 de ani, care se afla la volanul autoturismului care circula regulamentar a suferit rani, fiind transportata la spital pentru acordarea ingrijirilor medicale. In cauza se intocmeste dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al al Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Politistii contina cercetarile pentru a stabilii conditiile exacte in care s-a petrecut accidentul.

Sursa foto: Facebook/Radare Timisoara + judet

Exit mobile version