Opinia Timisoarei

Accident SOCANT la Timisoara! Un om a fost ranit de o piatra aruncata intr-un tramvai! FOTO!

TIMISOARA. Un accident de-a dreptul socant s-a petrecut marti seara in Timisoara. Un calator aflat intr-un tramvai a fost ranit de o piatra ce a fost aruncata de un inconstient in fereastra garniturii.

Totul s-a intamplat pe bulevardul Cetatii, in apropiere de statia de tramvai de la intersectia cu Gheorghe Lazar.

Garnitura se indrepta spre Torontalului, cand bolovanul azvarlit cu putere a spart geamul si a nimerit-o pe o fata de 16 ani, aflata pe unul dintre scaune, drept in cap.

Vatmanul a oprit imediat tramvaiul, iar ceilalti calatori au sunat la numarul de urgenta 112 sa ceara ajutor.

Un echipaj al ambulantei a sosit in mare graba la locul accidentului, medicii i-au acordat ingrijiri tinerei si au transportat-o la spital.

O persoana care se afla in tramvai a fost lovita cu o piatra, se pare la nivelul capului. A fost preluata de colegi si dusa la Spitalul Municipal Timisoara pentru investigatii„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Serviciului de Ambulanta Timis.

Circulatia tramvaielor in zona a fost pentru scurt timp perturbata pana la sosirea ambulantei si a politistilor, pe bulevardul Cetatii din Timisoara formandu-se o coloana de garnituri.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili cine a putut face una ca asta.

Se pare ca o persoana necunoscuta a aruncat cu o piatra in geamul tramvaiului, iar o tanara de 16 ani a fost ranita si transportata la spital. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs evenimentul si pentru identificarea autorului„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Daca va fi prins, cel care a aruncat cu piatra va fi cercetat pentru vatamare corporala si distrugere.

Un cititor opiniatimisoarei.ro ne-a trimis mai multe fotografii de la locul accidentului, pe adresa redactie@opiniatimisoarei.ro, pentru care ii multumim.

Exit mobile version