Opinia Timisoarei

Accident socant in Timisoara! Un copil de 13 ani, al clanului Carpaci, a izbit cu masina o tanara de 20 de ani. Ce a facut baiatul imediat dupa accident?

TIMISOARA. Accident incredibil la Timisoara! Un copil de 13 ani a accidentat cu masina o tanara de 20 care traversa strada pe o trecere de pietoni. Cand a vazut ce s-a intamplat, pustiul s-a speriat ingrozitor, s-a dat jos din masina si a rupt-o la fuga.

Totul s-a petrecut joi seara. Baiatul, cetatean german, din familia Carpaci, a furat cheile de la masina tatalui sau si, fara sa spuna vreun cuvant, s-a urcat la volan si s-a avantat in trafic.

In jurul orei 19.00, pe o zebra de pe bulevardul 16 Decembrie din Timisoara a surprins o tanara de 20 de ani, de loc din Maramures.

Lipsit de experienta si pentru ca nu ajungea prea bine la pedalele masinii, baiatul n-a putut controla autoturismul si a izbit-o puternic pe fata. Din fericire, copilul nu avea viteza, iar tanara a suferit doar rani usoare.

Baiatul a avut un soc cand a vazut ce s-a intamplat. A coborat din masina si a fugit.

Avea insa sa fie gasit repede de politisti. Acestia au inceput o ancheta, au luat declaratii de la parintii baiatului si vor stabili cine se face vinovat de cele petrecute. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru conducere fara permis, vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului.

Exit mobile version