Opinia Timisoarei

Accident sau sinucidere? Un tanar a murit dupa ce a cazut de la etajul 5 al Universitatii Politehnica din Timisoara

UPDATE: Politistii au reusit sa-l identifice pe tanarul cazut in gol din cladirea Polithnicii ieri dupa-amiaza.  Avea 25 de ani. Deocamdata oamenii legii n-au reusit insa sa ia legatura si cu familia tanarului pentru a le da parintilor sai cumplita veste.

In acest rastimp, medicii legisti efectueaza autopsia cadavrului, iar oamenii legii incearca sa-si dea seama ce s-a intamplat, daca baiatul s-a sinucis sau totul a fost doar un accident.

Vom reveni cu amanunte!

________________
TIMISOARA. A sfarsit tragic! Un tanar de aproximatv 25 de ani s-a prabusit de la o fereastra a cladirii Universitatii Politehnica Timisoara sub ochii ingroziti ai mai multor studenti si profesori. Medicii au incercat in zadar sa-l resusciteze.

Martorii povestesc ca tanarul a cazut de la o fereastra laterala a casei scarilor, intre etajele 4 si 5 ale cladirii UPT.  O ambulanta a sosit imediat la fata locului. Medicii l-au transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara unde s-au chinuit de doua ori sa-l readuca la viata. Din nefericire, din pricina leziunilor interne grave, tanarul a murit.

Politistii au deschis o ancheta. Pentru ca tanarul nu avea acte asupra lui, nu l-au putut identifica deocamdata.

Fereastra aflata intre etajele patru si cinci a fost gasita deschisa, insa nu se cunosc cauzele producerii evenimentului, fiind deschisa o ancheta. Barbatul care a cazut de la etaj nu a fost identificat, deoarece nu avea asupra lui documente si nu a fost recunoscut de cei aflati in cladirea Universitatii Politehnica. Imediat dupa incident, barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean Timisoara unde la scurt timp a decedat”, a declarat Ionut Bocancea.

Politistii merg pe doua piste si verifica daca a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.
In urma cu 4 ani, tot in luna iunie, in acelasi loc un tanar din Oradea, student la Timisoara, si-a pus capat zilelor aruncandu-se  de la etaj in acelasi loc in care s-a prabusit astazi tanarul de 25 de ani. Avea restante la facultate si il parasise iubita.

Exit mobile version