Opinia Timisoarei

Accident produs de eleva unei scoli de soferi, la Timisoara. A lovit si a bagat in spital o tanara de 20 de ani

TIMISOARA. O femeie care lua lectii de conducere a lovit-o cu masina pe o alta, care avea probleme cu propria masina.

CITESTE SI: Angajati de la drumuri izbiti cu Tico de o soferita de 86 de ani, la Timisoara. Foto 

Accidentul a avut loc pe strada Munteniei, aflata in zona Bucovina din Timisoara. Eleva scolii de soferi, o femeie in varsta de 42 de ani, se afla in autoturism alaturi de instructor. Acesta a vazut o tanara careia i s-a defectat masina pe strada, chiar in fata lor, i-a spus cursantei sa traga pe dreapta si a coborat sa ajute la scoaterea autoturismului cu probleme pe marginea drumului.

Ramasa singura in masina scolii de soferi, la volan, eleva a bagat din greseala in viteza, a izbit-o pe soferita de 20 de ani a masinii defecte, care era iesita din autoturism si a ranit-o. Masina de scoala si-a continuat drumul si s-a oprit apoi intr-o alta, parcata pe marginea drumului.

Echipaje ale pompierilor, ambulantei si politiei au ajuns la fata locului. Tanara de 20 de ani, ranita, a fost dusa de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii medicale.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Politistii Biroului Rutier Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Munteniei, din Timisoara, a avut loc un accident rutier. La fata locului s-au deplasat politistii, care au stabilit ca un autoturism destinat scolarizarii in vederea obtinerii permisului de conducere, la volanul caruia se afla o femeie de 42 de ani, a accidentat o alta femeie, de 20 de ani, aflata pe partea carosabil, care ar fi incercat sa isi mute autoturismul defectat, ulterior lovind un alt autoturism ce se afla parcat.
Femeia de 42 de ani, era insotita de un barbat, de 35 de ani, in calitate de instructor auto, dar in acel moment acesta a coborat din autoturism pentru a o ajuta pe tanara sa scoata autoturismul in afara partii carosabile. In urma impactului a rezultat ranirea femeii de 20 de ani, care a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea împrejurarilor în care s-a produs accidentul„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version