Opinia Timisoarei

Accident pe trecerea de pietoni la Timisoara. Tanar izbit de masina, lovit de parbriz si aruncat cativa metri in aer

TIMISOARA. Accident grav marti dimineata intr-o intersectie din Timisoara. O soferita a lovit cu masina un tanar de 22 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni.

CITESTE SI: Accident violent. 1 mort si 2 raniti. A intervenit descarcerarea 

Accidentul s-a petrecut pe b-dul Sudului din zona Soarelui. Tanarul a tasnit in fata masinii, la limita zebrei, a fost izbit si aruncat in aer cativa metri, dupa ce s-a lovit de parbriz.

Soferita, care e asistenta medicala, a sarit imediat din masina sa-i acorde primul ajutor.

O ambulanta l-a preluat pe tanar si l-a transportat de urgenta la spital, iar politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat.

O femeie in varsta de 44 circula pe bulevardul Sudului, dinspre Rebreanu inspre str. Averescu, iar la intersectia cu str. Oglinzilor a surprins si accidentat un barbat in varsta de 22 de ani ce traversa regulamentar pe marcajul pietonal. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul de 22 de ani, care a fost transportat la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infrractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version