Opinia Timisoarei

Accident pe trecerea de pietoni in Timisoara. Femeie lovita de masina unei soferite

TIMISOARA. Accident de circulatie, joi dimineata la Timisoara. O femeie a fost lovita de masina unei soferite chiar pe trecerea de pietoni.

CITESTE SI: Mascatii le-au spart masinile traficantilor, pentru ca au refuzat sa le deschida. Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timisoara. Foto si video

Accidentul s-a petrecut in intersectia Rebreanu cu Salcamilor.

In urma impactului, femeia de 65 de ani care traversa strada a fost ranita. O ambulanta a preluat-o si a transportat-o la spital pentru ingrijiri.

O femeie în vârstă de 60 de ani, a condus un autoturism pe strada Salcâmilor iar la un moment dat la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu, ar fi surprins și accidentat o femeie în vârstă de 65 de ani, în calitate de pieton, ce se afla angajată în traversarea regulamentară a drumului public.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia în vârstă de 65 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambele femei, au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version