Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara-Lugoj: Masina cu doi batrani la bord, izbita in plin chiar in fata casei in care acestia locuiesc

TIMIS. Doi batrani au fost implicati intr-un accident produs in comuna Belint, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita din spate de un camion, chiar in fata casei in care acestia locuiesc.

In urma coliziunii, autoturismul marca Cielo in care se aflau batranii a fost proiectat in capul unui pod, de unde a ajuns apoi in santul de pe marginea drumului. Soferul camionului spune ca, soferul autoturismului care circula in fata sa, a dat semne ca vrea sa traga pe dreapta si a incercat sa il depaseasca, scrie lugojonline.ro.

In acel moment, soferul masinii a franat brusc, astfel ca nu a mai putut evita coliziunea si l-a lovit cu partea din dreapa fata a camionului. Cele doua persoane au primit ingrijiri medicale de la un echipaj de ambulanta sosit la fata locului.

Traficul rutier s-a desfasurat sub supravegherea politistilor rutieri, care au efectuat si cercetari, pentru a afla exact cum s-a produs accidentul.

Mai multe detalii si fotografii pe lugojonline.ro.

Exit mobile version