Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara – Lugoj, dupa o depasire riscanta. Femeie ranita. Foto

TIMISOARA. Un autoturism si o dubita s-au izbit, marti dupa-amiaza, pe soseaua Timisoara – Lugoj.

CITESTE SI: 3 copilasi si mama lor, salvati de la moarte de politisti in Timis 

Accidentul a avut loc in localitatea Belint, unde soferul camionetei a intrat intr-o depasire riscanta. Cele doua autovehicule s-au ciocnit frontal, dubita ajungand in santul de pe marginea drumului.

In urma accidentului, o femeie, pasager in autoturism, a fost ranita, iar pentru recuperarea ei din masina a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare. Victima a fost transportata la Spitalul din Lugoj.

Politistii au inceput cercetarile.

Un barbat, in varsta de 22 de ani, a condus o camioneta pe DN6, in localitatea Belint din judetul Timis, dinspre Caransebes spre Timisoara, iar la kilometrul 510+400 de metri, a patruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în varsta de 55 de ani, care circula regulamentar, dinspre Timisoara spre Caransebes.

In urma impactului a rezultat ranirea unei femei, în varsta de 46 de ani, pasagera in autoturismul condus de femeie. Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version