Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara – Lugoj! 4 oameni raniti dupa o ciocnire intre un tir si un autoturism

TIMIS. Impact violent in aceasta dimineata la intrarea in Izvin. Un Ford in care se gaseau 4 oameni s-a izbit de un tir unguresc.

Din primele cercetari, se pare ca soferul masinii mici cu numere de Sibiu care se indrepta spre Timisoara a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens unde a  lovit autotrenul care mergea la Caransebes.

Ciocnirea a fost atat de puternica incat partea din fata dreapta a masinii s-a facut praf. Un echipaj de la descarcerare s-a chinuit minute bune sa taie caroseria zdrobita pentru a-l recupera pe pasagerul din fata.

4 ambulante au transportat ranitii la spital. O femeie este in stare foarte grava, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

Politistii au inceput imediat cercetarile. Sofeul tirului a fost testat si s-a dovedit ca nu bause inainte de a pleca in cursa. Agentii de la Rutiera banuiesc ca barbatul de 58 de ani care conducea Fordul ar fi adormit  la volan. Ceilalti 3 pasageri din masina acestuia au intre 20 si 27 de ani.

Ancheta continua.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version