Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara – Drobeta Turnu Severin! Autocar plin cu calatori rasturnat. Mai multi oameni raniti

CARAS SEVERIN. Momente de groaza pentru calatorii unui autocar care venea de la Timisoara si se indrepta spre Turnu Severin.

Autobuzul s-a rasturnat in dreptul Garii din Baile Herculane. Mai multi oameni au fost raniti.

Accidentul s-a petrecut cu putin inainte de ora 14.00. Chiar in dreptul garii din Herculane, soferul autocarului n-a fost atent, se pare, la un autoturism din fata lui  ce semnaliza pentru a intra in statiune.

Cand si-a dat seama ca autobuzul va izbi masina, conducatorul a facut o manevra brusca, a tras de volan si autocarul s-a izbit de un cap de pod, rasturnandu-se pe o parte.

Calatorii au tras o sperietura groaznica, iar 6 dintre ei au fost raniti si transportati cu ambulantele la spitalul din Orsova sau Drobeta Turnu Severin.

Un autocar s-a rasturnat in zona garii din Herculane. S-au deplasat echipaje de politie si ambulante, pompieri de la ISU la fata locului. Era o cursa  regulata timisoara- Drobeta Turnu Severin in care se gaseau 35 de persoane. 6 au fost ranite si duse la Spitalul din Orsova. Nicio persoana nu a fost incarcerata„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Dan Bortis, sef Serviciu Cabinet in cadrul IPJ Caras Severin.

La fata locului au fost trimise 8 ambulante ale SMURD si ale Serviciilor de ambulanta din Caras Severin si Mehedinti, precum si 3 autospeciale echipate pentru descarcerare sau stingere  incendii.
In total, 14 dintre ocupantii autocarului au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Din primele verificari ale politistilor de la Rutiera, se pare ca vinovat de producerea accidentului ar fi chiar soferul autocarului.

Se pare ca drept cauza a accidentului a fost aceea ca soferul autocarului nu a pastrat distanta regulamentara fata de un autoturism aflat in fata sa, care a semnalizat stanga pentru a intra la Herculane. Soferul autocarului a virat dreapta pentru a evita impactul, a lovit un cap de pod si s-a rasturnat intr-o parte„, a mai precizat pentru opiniatimisoarei.ro Dan Bortis.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version