Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara – Cenad! Interventie cu elicopterul SMURD! Copii in spital. Ce s-a intamplat? FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Grav accident de circulatie pe soseaua ce leaga Timisoara de vama Cenad. 4 oameni, intre care 2 copii, au ajuns la spital pentru ingrijiri sau investigatii medicale. A fost nevoie de interventia elicopterului SMURD pentru salvarea unui barbat.

Accidentul s-a petrecut sambata dupa-amiaza la iesirea din comuna Sandra spre Lovrin si au fost implicate doua masini, un Opel si un Volvo.

La un moment dat soferul din Volvo s-a angajat intr-o depasire. In timpul manevrei, insa, cel mai probabil, din pricina carosabilului umed si a vitezei, conducatorul auto a pierdut controlul volanului si a derapat. A izbit Opelul, iar in urma impactului violent, cele doua autoturisme au fost proiectate in sant.

Soferul din Volvo, un tanar, a fost grav ranit. Elicopterul SMURD a aterizat pe sosea, l-a preluat si l-a transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara. Cei doi copii din Opel, precum si femeia aflata pe scaunul din dreapta au fost preluati cu ambulantele pentru investigatii. Medicii vor sa se asigure ca cei mici sunt in afara oricarui pericol, iar femeia care ii insotea a suferit un atac de panica la locul accidentului.

Traficul in zona a fost blocat cateva zeci de minute pentru ca echipajul SMURD sa poata interveni.
Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul.

Sursa foto video: Facebook Christian Neff

Exit mobile version