Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua Timisoara – Buzias! O masina s-a dat peste cap de cateva ori

TIMIS. Si-au vazut moartea cu ochii! Doua femei au scapat ca prin minune cu viata dupa ce s-au rostogolit cu masina de mai multe ori pe sosea si s-au oprit in santul de pe marginea soselei ce leaga Timisoara de Buzias.

Accidentul s-a petrecut in apropiere de localitatea timiseana Albina. Cele doua femei de aproximativ 50 de ani mergeau cu o Skoda Octavia catre  Cheveres.

La un moment dat soferita a intrat in depasire. A derapat insa, a pierdut controlul volanului si s-a chinuit in zadar sa redreseze autoturismul. Cel mai probabil din pricina vitezei, masina s-a dat peste cap, s-a rostogolit de 4-5 ori pe drum si s-a oprit in santul de la marginea soselei.

Cele doua femei au fost ranite si au ramas blocate in autoturismul strivit. A fost nevoie de ajutorul unui echipaj de la descarcerare pentru a fi recuperate victimele. Cele doua femei au fost transportate de urgenta la spital in Timisoara pentru ingrijiri.

In timpul rasturnarii, portbagajul masinii s-a deschis, iar pe sosea s-au imprastiat zeci de borcane cu gem, o multime de haine, mere si flori.

Traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate cateva zeci de minute. Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.


Exit mobile version