Opinia Timisoarei

Accident pe ‘Soseaua Mortii’, Timisoara – Cenad. Barbat ranit dupa impactul intre doua masini

TIMISOARA. Accident pe soseaua care leaga Timisoara de Sannicolau Mare, joi dimineata. Doua masini s-au izbit puternic, dupa ce soferul uneia dintre ele a patruns in drumul national, iesind fara sa se asigure dintr-o curte.

CITESTE SI: Din 4 variante, Timisoara trebuie sa aprobe una. CNI a finalizat documentatia pentru Sala Polivalenta care va costa aproape 140 de milioane de euro

Totul s-a petrecut intre Becicherecu Mic si Biled.

Masina conducatorului neatent a fost lovita in plin de un autoturism care mergea regulamentar catre Timisoara. Un pasager, aflat in masina soferului nevinovat, a fost ranit.

La patrunderea pe DN 6 de pe o proprietate laturalnica drumului public, intre localitațile Biled si Becicherecul Mic, un autoturism condus de un barbat, in varsta de 69 de ani, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat, in varsta de 32 de ani, care circula regulamentar dinspre municipiul Timisoara inspre orasul Sannicolau Mare.

In urma impactului a rezultat ranirea unui barbat, in varsta de 43 de ani, pasager in autoturismul care circula regulamentar.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand valori negative.

A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version