Opinia Timisoarei

Accident pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii. Un om a murit, iar drumul a fost blocat

TIMIS. Accident mortal in Timis, luni dupa-amiaza, cu trei masini implicate, in urma caruia un om a murit.

CITESTE SI: Muscat cu furie de nas in timpul unui scandal langa Timisoara. O masina a fost facuta zob. Incaierare nebuna, oprita de politisti si jandarmi 

Evenimentul rutier a avut loc in apropierea localitatii Gavojdia. Din primele informatii, se pare ca un barbat care circula de la Lugoj catre Caransebes a pierdut controlul masinii, a patruns pe contrasens, unde s-a lovit puternic de un tir, iar de aici a ricosat intr-un alt autovehicul.

La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si Ambulantei, fiind chemat si elicopterul SMURD. Un echipaj de descarcerare a intervenit pentru a-l scoate pe sofer dintre fiarele contorsionate si l-a predat medicilor, insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Politistii ajunsi la locul accidentului au avut parte si de o surpriza. Unul dintre soferii nevinovati consumase bauturi alcoolice.

Un barbat in varsta de 43 de ani a condus un autoturism dinspre Lugoj inspre Caransebes si nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autotren condus de un barbat in varsta de 44 de ani, ulterior fiind proiectat intr-un alt autotren condus de un barbat in varsta de 41 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv barbatul in varsta de 43 de ani. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca barbatul in varsta de 41 de ani avea o imbibatie alcoolica de 0,19 mg/l alcool pur in aerul expirat„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona accidentului a fost blocata pe timpul efectuarii cercetarilor de catre politisti.

Foto: lugojinfo.ro

Exit mobile version